Starity

Justin Timberlake megígérte a feleségének, hogy jó útra tér

2024. augusztus 21. 08:08   |   Szerző: Four

Az énekes a rendőrségi ügye után úgy döntött, teljesen megváltoztatja az életmódját.

hirdetés

Justin Timberlake próbál visszakerülni Jessica Biel kegyeibe, miután júniusban újabb botrány robbant ki körülötte: ittas vezetés miatt letartóztatták, majd másnap bilincsben vezették át a közeli bíróságra. 

Timberlake az In Touch Weekly szerint azóta megfogadta, hogy új életet kezd és leszámol az alkohollal: 

Justin bocsánatkérésének része, hogy beismerte: rossz szokásai vannak, és nagyon vissza kell vennie. Legutóbb e-cigivel bukott le, ami nagyon rossz hatással lehet a tüdejére. Szóval most beleegyezett abba, hogy felhagy a cigizéssel, és az alkoholfogyasztását is nagyon visszafogta. 

- mesélte egy bennfentes, aki szerint az énekes nem él teljesen józan életet, de nagyon kevés alkoholt fogyaszt:

Néha megiszik egy pohár bort a vacsorához vagy különleges alkalmakkor, de elkötelezte magát egy egészségesebb életmód mellett, ami nem volt könnyű neki. A barátainak már mesélt róla, hogy elég unalmas lett így az élete, mert semmi nincs, amivel lazíthatna, főleg, hogy turnézik. 

Timberlake világkörüli turnéja április végén kezdődött és decemberben zárul, így az ittas vezetése kapcsán elrendelt bírósági tárgyalásokra is online jelentkezett be. 

Mint kiderült, felfüggesztették a jogosítványát, a bíró pedig megrótta az ügyvédjét, amiért "felelőtlen kijelentéseket tett" a legutóbbi tárgyaláson. 

Az énekes most a forrás szerint edzéssel próbálja levezetni a feszültséget: 

Amikor ideges, akkor edzőterembe megy, illetve ott vannak a számítógépes játékai, de ami a többit illeti, leszámolt velük. Ez nagy változás az életében, de megígérte a feleségének, hogy jó útra tér, és tartja magát ehhez, bármilyen nehéz is. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek