Starity

Elizabeth Debicki szerint nem kell még egy évad A koronából

2024. augusztus 21. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő a néhai Diana hercegnőt alakította a sorozat utolsó évadaiban.

hirdetés

Elizabeth Debickit Emmy-díjra jelölték A koronában nyújtott alakításáért, ennek kapcsán adott interjút a People magazinnak: a 33 éves színésznő szerint a produkció készítői pont jókor zárták le a sorozatot, és nem volt szükség még egy évadra. 

Szerintem szépen ért véget, úgy gondolom, hogy tiszteletet mutatott az idősík felé, amelyben játszódott. Mindig is tudni lehetett, hogy mi fog történni, és szerintem Peter [Peter Morgan, a sorozat készítője] is jól tudta ezt, hogy a történet magába foglalja a lezárást. Nagyon óvatosan kellett ezt kezelni, és ő nagyszerű munkát végzett azzal, ahogy egy ekkora utazást befejezett. Nem igazán szeretem az "utazás" szót, de tényleg annak vehető, amin az emberek részt vettek ezzel a sorozattal. Ha elkötelezed magad, hogy hat évadot megnézel egy sorozatból, akkor azt tisztességesen kell lezárni. 

- mondta. 

Debicki Lady Dianát alakította A korona utolsó két évadában, amely a hercegnő 1997-ben bekövetkezett tragikus halála előtti időszakot dolgozza fel. 

A szeptember 15-én megrendezésre kerülő Emmy-díjátadón Elizabeth A legjobb mellékszereplő kategóriában kaphat elismerést, és ezekkel a színésznőkkel versenyez: 

Christine Baranski (Aranykor), Greta Lee (The Morning Show), Holland Taylor (The Morning Show), Lesley Manville (A korona), Nicole Beharie (The Morning Show), és Karen Pittman (The Morning Show)

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek