Starity

Már a barátai is besokalltak J.Lo káoszos magánéletétől

2024. augusztus 21. 10:10   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő negyedik házassága ment tönkre, a barátai pedig már aggódnak érte.

hirdetés
Már a barátai is besokalltak J.Lo káoszos magánéletétől
Fotó: hu.depositphotos.com

Már J.Lo barátainak is elege van a színész-énekesnő káoszos magánéletéből, és intő jelnek tekintik, hogy a negyedik házassága (ide kattintva olvashatsz a korábbi kapcsolatairól) sem működött. 

A Daily Mail forrása elárulta, a híresség barátai belefáradtak a kaotikus szerelmi életébe:

Négy tönkrement házasság után a barátai úgy érzik, ideje lenne magába szállnia és önmagára koncentrálnia ahelyett, hogy mások milyennek szeretnék őt látni. Végre meg kellene találnia önmagát, és hogy mit akar a jövőtől. 

- mesélte. 

Lopez kedden, a második házassági évfordulóján adta be a keresetet, és úgy tudni, nem kötöttek házassági szerződést Ben Affleckkel. Az is kiderült a hivatalos dokumentumokból, hogy már sokkal korábban szakítottak, mint azt eddig sejteni lehetett. Az viszont már egy ideje köztudott volt, hogy válni fognak, mert az idei nyarat teljesen külön töltötték, és egyesek szerint az egész házasságuk nem más volt, mint nagyon fájdalmas lezárása a korábbi, 2004-es kapcsolatuknak. 

Ben viszont a forrás szerint nem akar "lealacsonyodni" és kínos adok-kapokba bonyolódni:

Jennifer azt mondta, belefáradt abba, hogy Ben kínos helyzetbe hozza, tehát megvárta a második házassági évfordulójukat [és beadta a válókeresetet], mert oda akart szúrni. Bent azonban ez már nem igazán érdekli. Már rég lezárta a dolgot és ezt legbelül J.Lo is érzi. Azért hagyta, hogy J.Lo adja be a válókeresetet, hogy ne tűnjön főgonosznak. 

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek