Starity

Halle Berry: "Pierce Brosnan visszaadta a férfiakba vetett hitemet!"

2024. augusztus 21. 14:02   |   Szerző: Four

A színésznő a James Bond: Halj meg máskor című filmben dolgozott együtt a sztárral.

hirdetés

A lehető legkedvesebben nyilatkozott Pierce Borsnanről Halle Berry, aki a Wirednek mesélt arról, mennyire nagyszerű volt a közös munka a színésszel. 

Berry és Brosnan a 2002-es James Bond: Halj meg máskor című produkcióban dogozott együtt, Brosnan azzal a filmmel köszönt el a titkosügynök karakterétől, Berry pedig a Bond-lányt, Jinxet alakította. 

Pierce örökké az én Bondom marad, nagy rajongója vagyok. Ő volt az, aki abban a filmben visszaadta a férfiakba vetett hitemet. Nem létezik olyan ember, aki Pierce Brosnannél nagyobb úriember lenne. 

- mondta, majd így folytatta: 

A Bond-filmek nem szerepeltek a kívánságlistámon, nem gondoltam, hogy benne leszek az egyikben, de mindig imádtam őket... Az, hogy szerepeltem az egyikben - úgy érzem, része lettem a filmtörténelemnek... Ezek a produkciók ikonikusak. Örökké a történelmünk részei lesznek, és megtiszteltetés, hogy az egyikben megjelenhettem, főleg Pierce oldalán. 

- mondta. 

Berry karaktere egyébként annyira népszerű lett a Halj meg máskor megjelenése után, hogy a Bond franchise producerei, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson azt tervezték, saját spinoffot fog kapni a színésznő. Ám végül kudarcba fulladt a projekt és nem készült el: 

Nagy csalódás volt, mert megelőzte a korát az a film. De akkoriban senki sem akart ennyi pénzt kiadni egy olyan akciófilmre, amelynek fekete nő a főszereplője. Nem voltak biztosak benne, hogy meg fogja érni a befektetett összeget. Akkoriban így álltak a dolgok. 

- mondta a Varietynek. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek