Starity

Már a nászútjukon problémáik voltak: itt kezdődtek a bajok Lopezéknél

2024. augusztus 22. 06:06   |   Szerző: Four

A két híresség között nem most kezdődtek a bajok: már a nászútjukon gondok voltak.

hirdetés

Már korábban is írtunk róla, hogy gondok voltak Ben Affleck és Jennifer Lopez nászútján (például J.Lo menedzsere miatt), de a Page Six szerint nagyobb volt a baj, mint azt eddig sejteni lehetett. 

A két híresség a Comói-tóhoz utazott 2022-ben, és mint ahogy az lenni szokott, rengeteg paparazzi követte őket a sétáik alkalmával. Ben azonban ennek még mindig nagyon nem örült, hiába békélt meg elmondása szerint azzal, hogy mekkora médiafigyelem irányul Jenniferre. 

Nem örült neki, hogy paparazzik követik őket. J.Lo egy világsztár, Ben pedig úgy csinált, mintha meglepné, hogy mindenhova követik őket. 

- mesélte a forrás. 

Amikor nem voltak ott a lesifotósok akkor alig beszéltek egymással, pedig ez lett volna életük egyik legboldogabb időszaka. Ben elhitette Jenniferrel, hogy megváltozott, de ez nagyon rövid ideig tartott. 

- tette hozzá.

Egy másik bennfentes szerint Affleck azt követően "tért magához", hogy elkezdett józan életet élni, és már a "normalitás" került fókuszba a rózsaszín köd helyett: 

Épp akkor józanodott ki, amikor elkezdtek randizni... Elég érzékeny állapotban volt, és valószínűleg a köztük lévő kémia is rájátszott erre. Őrülten izgatott volt a kapcsolatuk miatt. 

Affleck korábban többször is beszélt arról, hogy alkohofüggőséggel küzd, legutoljára 2018-ban volt rehabon.

A Jennifer iránt érzett fellángoló szerelem hamar kihunyt, amikor beköszöntöttek a szürke hétköznapok. Ben pedig "szerette volna privátan élni a életét, és zavarta, hogy Lopez mekkora felhajtást csinál még az otthonukban is". 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek