Starity

Esze ágában sincs visszaadni: J.Lo megtartaná a Ben Afflecktől kapott gyűrűt

2024. augusztus 22. 17:05   |   Szerző: Four

Jennifer ragaszkodik hozzá, hogy megtartsa a csillagászati összeget érő gyűrűt.

hirdetés

Ha már a házasságuk nem működött, J.Lo egyvalamit mindenképpen megőrizne magának emlékül: a Ben Afflecktől kapott (második) jegygyűrűjét. 

A színész-énekesnő az ismerősei szerint egyáltalán nem tervezi, hogy a kudarcba fulladt románcuk után visszaszolgáltassa az ékszert, amellyel Ben ismét megkérte a kezét. 

Affleck 2022-ben, egy átlagos hétvégén térdelt le J.Lo elé, miközben az énekesnő épp fürdőt vett (ide kattintva olvasható Lopez elmondása alapján a lánykérés).

A színész ezúttal sem aprózta el: egy 10 millió dollár értékű, zöld gyémánttal díszített gyűrűt húzott a szerelme ujjára, és később Jennifer elárulta, az ékszerbe bele volt gravírozva, hogy "not.going.anywhere.", vagyis "nem.megyek.sehová." - mert állítólag Ben így búcsúzott tőle az emailjeiben, amikor 2021-ben újra felvette vele a kapcsolatot. 

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy J.Lo megtartotta a jegygyűrűt: 2003-ban, amikor először szakítottak, az énekesnő akkor is megőrizte a rózsaszín gyémántgyűrűt. 

Az, hogy a kapcsolat nem működött, nem jelenti azt, hogy vissza kellene adnia. Jennifer egyáltalán nem érez bűntudatot, hogy megtartja a gyűrűt, és Ben egyértelműen nem bánja - már másodjára járnak így. Nem mintha nem tudta volna, kit vesz feleségül!

- állította az In Touch Weekly bennfentese. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek