Starity

Justin Bieber megpróbált kibékülni Selena Gomezzel?

2024. augusztus 22. 15:03   |   Szerző: Four

Az énekes maga mögött hagyná az évtizedes harcot, kiderült, hogy reagált Selena.

hirdetés

Meglepő hír érkezett Justin Bieberről: az In Touch Weekly forrása szerint az énekes megpróbált kibékülni Selena Gomezzel és Benny Blancóval annak fényében, hogy nagy valószínűséggel eljegyezték egymást, de nem járt sikerrel. 

Justin eléggé megsértődött azon, hogy Benny teljesen leépítette őt azóta, hogy összejött Selenával. Régen jóban voltak, ezért hidegzuhanyként érte ez a dolog, főleg, hogy már nagyon szeretné maga mögött hagyni az ellentéteket Selenával. 

- mondta a bennfentes, aki szerint Justin úgy érzi, Selena és Benny folyton neki és Hailey-nek akarnak üzenni a posztjaikkal. 

Justin idegesítőnek tartja, hogy úgy tűnik, folyton ellenük irányuló passzív-agresszív posztokat raknak ki a közösségi felületekre. Úgy gondolja, ha ő csinálna ilyesmit, azonnal megkapná a rajongóktól a magáét, de valahogy Benny és Selena sosincs felelősségre vonva.

 Az illető szerint az énekes már próbált kibékülni Selenáékkal, akiket viszont nem érdekelte az erőfeszítése. 

Justin már annyiszor próbálkozott a béküléssel, de ők egyszerűen nem engedik el a dolgokat, szóval most már nem is foglalkozik velük. Szerinte gáz és gyerekes, ahogy viselkednek, és már nem fog többet erőlködni azon, hogy barátok legyenek. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek