Starity

Ez nagyot fog szólni! Jenna Ortegával dolgozik együtt Sabrina Carpenter

2024. augusztus 22. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Az Espresso előadója és a Wednesday sztárja közös projekten dolgoznak.

hirdetés

Sabrina Carpenter hatodik, Short 'n Sweet elnevezésű stúdióalbumának harmadik beharangozójaként jelenik meg holnap a Taste címet viselő kislemez és az ahhoz készített videoklip. A 25 éves énekesnő nyilvánosságra hozta, hogy a kisfilmben egy neves színésznő is cameózik, akinek kilétére hamar fény derült: ő nem más, mint Jenna Ortega.

Sabrina az Espresso című szerzeménnyel kezdte meg új korongjának népszerűsítését áprilisban, ami óriási sikernek örvend a mai napig. A dalhoz készült videót Dave Meyers rendezte, akinek sikerült megörökítenie az énekesnő elképzelését.

Azóta, hogy meghallottam a dalt, tengerparti atmoszférát vizionáltam hozzá – egyszerre régi és modern stílusú környezetet. Szerettem volna a játékosságot megörökíteni, mint ahogy azt az összes videómban szoktam

– nyilatkozta Sabrina.

Az Espressót aztán a Please Please Please követte júniusban, amihez szintén készült videoklip, mely egyúttal az előzőhöz kapcsolódóan egy történetet mesél el. Érdekesség, hogy ennek a képkockáin az énekesnő kedvese, Barry Keoghan is feltűnik, mint bűnöző, akivel Carpenter szerelembe esik.

Imádtam az elítélttel való szerelembe esés ötletét, és amiért az általam játszott karakter mindig sokkot kapott vagy zavarba jött attól, ha a pasi bűnt követett el. Szerencsés vagyok, amiért sikerült rábeszélni Barry Keoghant a szereplésre, mert egyszerűen varázslatos a képernyőn

– magyarázta az énekesnő.

via JustJared, Wikipedia

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek