Starity

Ilyen a happy end, ha két szerelmes újra egymásra talál! Világra jött Ashanti és Nelly gyermeke

2024. augusztus 22. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Fiúbabával bővült a család! A szerelmesek azt is elárulták, milyen nevet választottak a kicsinek.

hirdetés

A Foolish 43 éves előadója, Ashanti fiúgyermekkel ajándékozta meg 49 éves férjét, a szakmabeli Nellyt. A baba világrajöttének hírét a sztárpár a közösségi oldalakon erősítette meg.

2024. július 18-án jött világra Ashanti és Nelly kisfia, Kareem Kenkaide Hayes. A büszke és boldog szülők teljesen beleszerettek KK-be

– nyilatkozta a szerelmesek sajtóképviselője a People-nek.

Milyen mókás, hogy az élet tervei mennyire nem mindig időben érkeznek meg hozzánk. Hosszú ideje szerettem volna már anya lenni, de semmi nem tudott volna felkészíteni mindarra, amit az anyává válás hoz magával

– írta az Instagramon közzétett bejegyzésében Ashanti.

Nelly egyébként valószínűleg nagy segítségére lesz szerelmének, ugyanis neki már van tapasztalata a gyereknevelésben. Korábbi kapcsolataiból született két gyermeke: fia, Cornell III (Tre) 25 éves; lánya, Chanelle (Nana) 30 múlt. Mindazonáltal sokat elmond apai kvalitásairól az is, hogy testvére, Jackie Donahue 2005-ben, leukémia következtében bekövetkezett halála után részt vett unokahúga, Sydney és unokaöccse, Shawn felnevelésében is.

Ami Nelly Ashantival való kapcsolatát illeti, 2003 és 2013 között alkottak egy párt, majd véget vetettek viszonyuknak és az élet más karjaiba sodorta őket. 2023-ban aztán ismét adtak maguknak még egy esélyt és azóta is nagyon boldogok.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek