Starity

Lindsay Lohan ismét erőszakos volt?

2010. december 22. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan neve ezúttal egy erőszakos balhé kapcsán merült fel. A színésznőt egy klinikai dolgozó vádolta meg.

hirdetés
Lindsay Lohan ismét erőszakos volt?

Lindsay Lohan rehabilitációs kezeléseiről újabb rosszindulatú pletykák láttak napvilágot. A minap például egy parádés partiról adtunk hírt, ám ezúttal úgy néz ki, LiLo tényleg elvetette a sulykot.

Lindsay-t most ugyanis egy tettlegességig fajult bűnügyi ügybe keverték bele, ahol gyanusítottként vádolták meg – mindezt a Betty Ford klinika sértett dolgozója hozta nyilvánosságra.

Az állítólagos erőszakra egy kisebb kiruccanás után került sor. A színésznő állítása szerint megérkezése után az egyik alkalmazott alkoholtesztre és különböző nyugtatók – és egyéb gyógyszerek – beszedésére kényszerítette. Az említett dolgozó „rátette a kezét Lindsayre”, aki nem tűrte ezt a viselkedést, és ellökte magától.

A Fox News információi szerint Dawn Holland vádat fog emelni a december 12-én lezajlott balhé után. A nőt természetesen kirúgták, miután a TMZ-nek elárulta, hogy LiLo állítólag alkoholt fogyasztott.

A színésznőt a bíró akár fél évre is elítélheti, ha bűnösnek találja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek