Starity

Kiderült a valódi ok: ezért ment tönkre Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága

2024. augusztus 22. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Óriási hibát vétett Jennifer Lopez, amit Ben Affleck nem tudott elviselni.

hirdetés

Jennifer Lopez és Ben Affleck „tündérmesébe illő” házassága nagyon gyorsan, kevesebb mint két év alatt tönkre ment.  Az énekesnő kedden adta be a válókeresetet.

Az egyik hatalmas hiba az volt, hogy Lopez ragaszkodott ahhoz, hogy nyilvánosságra hozza kapcsolatuk privát aspektusait, amit a rajongók a The Greatest Love Story Never Told című dokumentumfilmben láthattak. A filmben Affleck megtudta, hogy Lopez megosztotta a szerelmes leveleit, amelyeket több mint húsz éven át magánügyként kezelt, a zenészeivel.

A színész „meglepődött”, hogy a nő megosztotta őket, mivel a Jennifer Garnerrel kötött 13 éves házassága alatt sem dobta ki őket. Majd később könyvbe kötötte, hogy megajándékozza J.Lót, amikor 2021-ben újra összejöttek. A privát szerelmes leveleket Lopez azért adta ki, mert az albumát inspirálták. 

A könyvem, amit neki adtam, ott volt lent. Ő meg azt mondta: »Felolvastam az embereknek. Ez egyfajta inspiráció, és megmutattam nekik a könyvet«. Azt mondtam, hogy »megmutattad az összes zenésznek azokat a leveleket?« és ők azt mondták: »Igen, mi Pen Afflecknek [pen tollat jelent angolul - szerk.] hívunk téged«. Én meg azt mondtam: »Ó, Istenem.«

- mesélte a dokumentumfilmben Affleck.

A színész mindig is inkább meg akarta tartani a kapcsolatukat magánjellegűnek, de Lopez inkább a nyilvánosság előtt élte volna azt. 

via Daily Mail

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek