Starity

Idegen Lady Gaga öltözőjében

2010. december 22. 23:11   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gaga rajongói annyira imádják az énekesnőt, hogy képesek az öltözőjébe is bejutni.

hirdetés
Idegen Lady Gaga öltözőjében

Gaga csapatának ki kellett hívni a rendőrséget, mert egy őrült rajongó bejutott a Bad Romance énekesnőjének  öltözőjébe, amikor múlt hét csütörtökön Londonban az O2 arénában adott koncertet.

Gagát érthetően rázta meg az eset, de tökéletesen kezelte a helyzetet, és tovább folytatta a műsort, ami ugyanolyan káprázatos volt” – mondta egy bennfentes.

A megszállott rajongó híres arról, hogy folyton kellemetlen helyzetbe hozza magát kedvencéért. Ezúttal hamis papírokat készített, amivel könnyedén átjutott a biztonsági őrökön, és bejutott az énekesnő öltözőjébe.

Egyértelmű, hogy a biztonságiak hibáztak. A nő még a színpadra is fel akart menni, de a legaggasztóbb, hogy az öltözőbe bejutott.”

A nőt két biztonsági őr fogta le a rendőrök érkezéséig, akik egyből kikérdezték.

Nem ez az első eset, hogy a biztonsági őrök hibáznak, hiszen Lady épp Japánban adott koncertet, amikor egy rajongó felment a színpadra. A héten, amikor Párizsban adott autogramot fanatikusainak, egy lány megfogta az énekesnő jobb mellét is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek