Starity

Katy Perry nagyon nehezen viseli, hogy bukás lett az új dala

2024. augusztus 23. 11:11   |   Szerző: Four

Az énekesnő úgy tervezte, ezzel a számmal fog visszatérni, de senki nem volt vevő a szerzeményre.

hirdetés

Katy Perry májusban jelentette be, hogy elhagyja az American Idol zsűrijét, mert ismét a zenei karrierjére szeretne koncentrálni - ám az új dala nem teljesítette be a várt reményeket. 

A híresség "Woman's World" című száma és az ahhoz tartozó klip kemény kritikákat kapott, "kínosnak, szemétnek, visszamaradottnak" nevezték a kritikusok, Perry pedig azóta teljes pánikban próbálja menteni a karrierjét és a szeptemberben érkező új lemezét. 

Katy a szívét-lelkét beletette a visszatérésébe, tehát nagy bukás, hogy most nevetség tárgya lett. Nehezen kezeli a kritikákat, szerinte egyáltalán nem fair, és kétségbeesetten igyekszik menteni a menthetőt. Minden nap krízismeetingekre jár, próbálja kitalálni, hogy oldja meg a helyzetet, de úgy tűnik, semmi sem működik. 

- mesélte a Life & Style forrása. 

Szerelme, Orlando Bloom egy franciaországi luxusnyaralással próbálta felvidítani, de nem járt sikerrel: 

Orlando próbálta felvidítani a puccos nyaralással, de Katy nem tud relaxálni, és szegény fickón csattan az ostor. Katy nem mutatja, de legbelül pánikol, hogy borzasztóan fog elsülni minden. Ez egyáltalán nem az az álomszerű visszatérés, amit elképzelt. 

- tette hozzá. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek