Starity

Robert Downey Jr. elmondta, miért tér vissza a Marvelhez

2024. augusztus 23. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Robert Downey Jr. elmesélte azokat a beszélgetéseket, amelyek az MCU-s visszatéréséhez vezettek.

hirdetés

Robert Downey Jr. a San Diego-i Comic-Conon jelentette be MCU-s visszatérését a Fantasztikus Négyes gonosztevőjeként, Fátum Doktorként, aki a 2026-os és 2027-es Bosszúállókban fog feltűnni. 

A The Hollywood Reporter Awards Chatter podcastjének adott interjúban beszélt a Kevin Feige-val, a Marvel elnökével és Bob Igerrel, a The Walt Disney Company vezérigazgatójával folytatott beszélgetésekről, amelyek a visszatéréséhez vezettek. A beszélgetés során elmondta, hogy ő és Feige a Végjáték óta tartják a kapcsolatot.

Volt ez az ösztönöm, hogy el akarok menni Bob Igerhez, és volt egy ötletem, a filmes univerzumon kívül, hogy hogyan tudnék a [tematikus] parkokban zajló dolgokban részt venni

- magyarázta.

[A feleségemmel] Susannal leültünk Feige-val, és ő azt mondta: »Egyre csak az jut eszembe, hogy ha visszajönnél...« Susan azt mondta: »Várj! Várj! Visszajönne, mint mi?«

Azt is mondta, hogy Feige „nagyon kifinomult, kreatív gondolkodó”.

[Feige azt mondta] »Hogyan ne okozzunk csalódást az elvárásokban? Hogyan tudjuk továbbra is felülmúlni az elvárásokat?« És felhozta Victor Von Doomot.

Ezután találkozott Bob Igerrel, aki azt mondta, hogy tetszik neki az ötlet. 

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek