Starity

George Clooney kikezdett Mark Wahlberg édesanyjával?

2024. augusztus 24. 01:01   |   Szerző: LexiCobain

Mark maga mesélt a nem mindennapi esetről, ami édesanyja és kollégája között történt.

hirdetés

George Clooney kis híján Mark Wahlberg mostohaapja lett? A két színész 1999-ben, a Viharzóna című film elkészítésén dolgozott együtt, amikor sor került Alma Wahlberg és Clooney találkozására, ami majdnem randevúval végződött.

Anyukám ellátogatott a forgatásra és ott találkozott George-dzsal. Még közös képet is készítettek, amit anyukám kirakott a falra. Szerintem azt a képet jobban szerette, mint a saját gyerekeiről készült felvételeket

– elevenítette fel Wahlberg a Varietynek.

Anyukám totál odavolt. Azt mondta, George kedvel engem. Szeret engem. Azt mondta, szívesen randizna velem, de megmondtam neki, hogy nem lehet.. Meg volt győződve róla, hogy George bepróbálkozott nála, mire én azt mondtam neki, Hát, nem is tudom, Anya....[...] George akár a mostohaapám is lehetne. Klassz.

Apukám imádta a mozit. A munkám nem nyűgözte őt le, egészen addig, amíg komolyabb szerepeket nem kezdtem vállani. A tégla című filmmel tört meg a jég, akkor azt mondta, Most már színésznek nevezheted magad! Nem a fizetés az, ami lenyűgöz, hanem maga az előadásmód.

– mesélte a színész, aki édesapját 2008-ban, édesanyját pedig 2021-ben veszítette  el.

via PageSix

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek