Starity

Ben Affleck új filmjében szerepel J.Lo - mi lesz a premieren?

2024. augusztus 25. 09:09   |   Szerző: Four

A válás mellett a hamarosan megjelenő új közös filmjükkel is kezdeniük kell valamit.

hirdetés

Jennifer Lopez és Ben Affleck második szakítása épp olyan óriási médiafigyelmet kapott, mint a 20 évvel ezelőtti - de úgy tűnik, az összetört szívek és megtépázott egók mellett a két hírességnek most azzal is meg kell küzdenie, hogy korábban forgattak egy közös filmet, amelynek hamarosan elérkezik a premierje. 

Szeptember 6-án, a Torontói Filmfesztiválon debütál az "Unstoppable", amelynek egyik mellékszereplője Lopez, Affleck pedig Matt Damonnal együtt a producere. 

A People forrásai szerint a színész-énekesnő úgy tervezi, hogy ott lesz a premieren, míg Affleck - hogy elkerüljék a kínos találkozást - inkább úgy döntött, otthon marad, és Matt Damon fogja képviselni őt. Ez annyire nem meglepő Affleck esetében, aki már a házasságuk alatt se nagyon viselte jól, ha a vörös szőnyegen kellett pózolnia Lopezel.

Az Unstoppable igaz történet alapján készült, és Jennifer Anthony Robles birkózó édesanyját alakítja benne. Robles egy lábbal született, és 2011-ben megnyerte a National Collegiate Athletic Association országos bajnokságát. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek