Starity

Sabrina Carpenter Shawn Mendesről és Camila Cabelloról énekel?

2024. augusztus 24. 15:03   |   Szerző: SzilviD

A rajongók szerint Sabrina Carpenter Shawn Mendesről és Camila Cabelloról énekel a Short n' Sweet című albumon.

hirdetés

Egyes rajongók szerint Sabrina Carpenter Shawn Mendesről és Camila Cabellóról énekel a nemrég megjelent Short n' Sweet című albumán. Carpenter pénteken (augusztus 23.) dobta piacra az albumot, és a rajongók gyorsan boncolgatni kezdték a dalokat. Kiemeltek néhány számon keresztül olyan dalszövegeket, amelyekről úgy tűnik, hogy az egykori párra vonatkoznak.

Mendes és Cabello 2019 és 2021 között jártak. Rövid időre újraélesztették románcukat, miután 2023-ban a Coachellán újra összejöttek. Nem sokkal a zenei fesztivál előtt látták Mendest Carpenterrel lógni, ami miatt rögtön pletykálni kezdtek róluk. Akkoriban tagadta, hogy egy párt alkotnának.

Most a rajongók felfigyeltek néhány dalra az énekesnő albumán, amelyek egy szerelmi háromszögről szólnak, és azon tűnődnek, vajon Mendesről és Cabellóról szólnak-e.

Hallottam, hogy újra együtt vagytok, és ha ez igaz / csak meg kell kóstolnod, amikor megcsókol

- énekli a dalban. A hozzá tartozó videóban Carpenter és Jenna Ortega egy férfiért csatázik, mielőtt végül megcsókolják egymást. A rajongók szerint Ortega Cabello, Mendes pedig a férfi a szerelmi háromszögben. 

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek