Starity

Szeplőtelen Jane-beli kollégái dicsérő szavakkal illették Justin Baldonit

2024. augusztus 25. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

A Velünk véget ér rendezőjének munkáját méltatták egykori kollégái és barátai.

hirdetés

Justin Baldoni öt évadon keresztül keltette életre Rafael Solanót a Szeplőtelen Jane-ben, egykori kollégáival pedig a mai napig jó viszonyt ápol. Yael Grobglas és Brett Dier még a Velünk véget ér című film kapcsán is támogatásukat fejezték ki a filmben rendezőként és színészként is aktívan részt vevő Baldoni felé, akiről csupa jót írtak a közösségi oldalakon.

A mi zseniális barátunk @justinbaldoni fenomenális filmet készített. Zavarba ejtően sokat sírtam [a filmen], és bár ezt próbáltam leplezni, valószínűleg nem jártam sikerrel. #velünkvégetér Nagyon büszke vagyok rád és szeretlek, barátom!

– írta Yael az Instagramon a róla és Brettről a moziban készült kép mellé.

Ettől megszakad a szívem. Szeretlek mindkettőtöket!

– kommentelte a poszt alá Brett.

A Szeplőtelen Jane stábjából azonban nem ők az egyetlenek, akik támogatják volt munkatársukat annak törekvéseiben. A sorozat címszereplőjét alakító Gina Rodriguez is méltató szavakkal illette Baldonit. Gina jelenleg a Lucky 13 című játékos műsor egyik házigazdája és nem titkolja, hogy szívesen látná a show-ban egykori partnerét.

Imádnám, ha Justin eljönne vendégeskedni a műsorba. Határozottan megtenné, de jelenleg nagyon elfoglalt. Ennek ellenére ő az egyik legközelebbi barátom és állandó kapcsolatban állunk egymással.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek