Starity

15 híresség, aki biztosítást kötött valamelyik testrészére

2024. augusztus 25. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Ha megkérdeznénk, mit szerettek a legjobban önmagatokon, valószínűleg nem sokáig haboznátok, hogy mit válasszatok. A sztárok sincsenek ezzel másképpen – a különbség annyi csupán, hogy ők külön biztosítást kötöttek a legjobb adottságaikra.

hirdetés

America Ferrera

A Barbie sztárjának mosolyát 2007-ben nem kevesebb, mint 10 millió dollárra (~ 3.4 milliárd Forint) biztosította az Aquafresh White Trays a londoni Lloyd's-nál, miután a színésznő a márka nagykövete és szóvivője lett.

Nagyon hízelgő, hogy biztosítás van a mosolyomon. Ez nem olyasmi, amiről valaha is elképzeltem, hogy megtörténik

– vallotta a színésznő.

David Beckham

A sztárfutballista 2006-ban, mintegy 140 millió dollárért (~ 48 milliárd Forint) biztosította a lábait, szintén a londoni Lloyd's-nál. A labdarúgó 2013-ban visszavonult a sporttól, azóta pedig a családjának szenteli minden idejét.

Bruce Springsteen

A Dancing In the Dark Grammy- és Golden Globe-díjas előadója a hangjára kötött biztosítást 6 millió dollár (~ 2 milliárd Forint) értékben az ABC News értesülései szerint.

Cristiano Ronaldo

Kollégájához, Beckhamhez hasonlóan Ronaldo „gólbiztos” lábai is biztonságban vannak. Csapata, a Real Madrid 2009-ben hozta nyilvánosságra, hogy nem kevesebb, mint 144 millió dollárt (~ 49.3 milliárd Forint) perkáltak a biztosításért.

Daniel Craig

A The Guardian értesülései szerint a színész 2008-ban, a A Quantum csendje című film forgatása miatt kötött 9.5 millió dollár (~ 3.3 milliárd Forint) értékben biztosítást a testére, mivel a produkció elkészítése során nem használt se kaszkadőrt, se dublőrt, így igen nagy veszélynek tette ki magát a rázós jelenetek előadása közben.

Heidi Klum

Noha a szupermodell lábai nem nyertek díjakat, Heidinek fontos, hogy biztonságban tudhassa őket. 2022-ben ő maga vallott arról, hogy 2 millió dolláros (~ 685 millió Forint) biztosítást kötött rájuk és hogy az egyik „értékesebb” a másiknál, azt azoban már nem kötötte a kíváncsiskodók orrára, hogy melyik a fontosabb a számára.

Fiatalon törött üvegbe estem és van egy hatalmas sebem. Nyilvánvaló okból folyamatosan barnítózom, ezért nem lehet észrevenni

– osztotta meg Heidi Ellen DeGeneresszel.

Holly Madison

A Playboy-villa lányai sztárja a melleire a legbüszkébb és értük aggódik a legjobban, ezért 1 millió dollár (~ 342.6 millió Forint) értékben bebiztosította őket, melyről így nyilatkozott 2011-ben a People-nek:

Ha bármi történne a melleimmel, néhány hónapig munka nélkül maradnék. Szóval inkább bukok 1 millió dollárt a biztosításon. A vagyonomat fedezem... A melleim az elsőszámú pénzkereső eszközeim jelenleg.

Jamie Lee Curtis

A részben magyar származású színésznő 1996-ban lett a L’Eggs Pantyhose harisnyavállalat arca, és a Newsweek úgy tudja, hogy a cég 1 millió dolláros (~ 342.6 millió Forint) biztosítást kötött Jamie lábaira.

Julia Roberts

A Micsoda nő sztárjának fülig érő mosolya messze földön híres – a Parade úgy tudja, hogy a színésznő 30 millió dollárt (~ 10.3 milliárd Forint) fizetett azért, hogy ez így is maradjon.

Keith Richards

Bizony, a rocksztárok sem mentesek a sztárallűröktől. A legendás Rolling Stones gitárosa a londoni Lloyd's-nál biztosította be vagyont érő kezeit 1.6 millió (~ 548.2 millió Forint) dollárért.

Kylie Minogue

Az ausztrál származású aranytorkú énekesnő a Parade szerint a popsiját akarta védeni, amikor 5 millió dollárt (~ 1.7 milliárd Forint) perkált biztosításra.

Madonna

A popkirálynő a melleit félti a legjobban – legalábbis erre következtethetünk abból, hogy domborulatai 2 millió dollárt (~ 685 millió Forint) erő biztosítással rendelkeznek a Parade értesülései alapján.

Mariah Carey

Az Obsessed előadója két dolog miatt aggódik az életben: a hangjáért és a lábaiért, ennek megfelelően összesen 70 millió dollárt (~ 24 milliárd Forint) perkált a biztosításukra – 35-35 millió dollár (~ 12 milliárd Forint) értékben megosztva (legalábbis a TMZ így tudja).

Nick Cannon

Nem tudjuk, mennyire megalapozott a félelme, de Cannon a heréit „helyezte biztonságba”, amikor 10 millió dollárért (~ 3.4 milliárd Forint) bebiztosította őket és ezáltal nemzőképességét is.

Be kellett biztosítanom a legértékesebb eszközeimet

– nyilatkozta az ET-nek a 12 gyermekes családapa.

Rihanna

Miután 2007-ben megnyerte a Venus Breeze Legistenibb celeblábak-díját, RiRi 1 millió dollárt (~ 342.6 millió Forint) költött a lábai biztonságba helyezéséért a People értesülései szerint.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek