Starity

Blake Lively Taylor Swift vidéki otthonában bújt el a nyilvánosság elől

2024. augusztus 25. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő inkább elbújt a nyilvánosság elől, amióta óriási dráma robbant ki körülötte.

hirdetés

Taylor Swift segítő kezet nyújtott Blake Livelynak: vidéki otthonában bújhat el a híresség, miután hatalmas botrány robbant ki körülötte. 

Lively-t ugyanis Swift Rhode Island-i villájában fotózták Ryan Reynolds társaságában a hétvégén. A házaspár állítólag az énekesnő medencepartijára érkezett, de lehetséges, hogy még tovább maradnak, mert valószínűleg New Yorkban paparazzik hada követi őket az elmúlt hetek drámáját követően. 

Taylor egyébként előszeretettel adja kölcsön Rhode Island-i otthonát, korábban Gigi Hadid és Bradley Cooper is eltöltött ott pár hetet, amikor kiderült, hogy párkapcsolatban élnek. 

Illetve az sem áll távol az énekesnőtől, hogy New Yorkban segítsen a bajba jutott barátain: amikor Sophie Turner csúnya válásba bonyolódott Joe Jonasszal, Taylor boldogan kölcsönadta a színésznőnek az egyik ottani apartmanját. 

Lively eddig nem nyilatkozott arról, hogy mit gondol az őt érintő kritikákról: miután kiderült, hogy közte és Justin Baldoni között a Velünk véget ér forgatása alatt folyamatosan feszültség volt, egyre több olyan kellemetlen interjúra derült fény, amelyet a színésznő pár évvel ezelőtt adott. 

A hírességet emellett sokan támadták, hogy ahelyett, hogy a fent említett film komoly oldaláról, a bántalmazó kapcsolatokról beszélt volna, inkább a saját hajápolási márkáját promótálta. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek