Starity

Őrült hangulatingadozások jellemzőek Ben Affleckre?

2024. augusztus 25. 10:10   |   Szerző: Four

A színész sokszor láthatóan kellemetlenül érezte magát a reflektorfényben.

hirdetés

Újabb részletek derültek ki Ben Affleck és J.Lo válásának okairól: a legfrissebb hírek szerint a színész hangulatváltozásai is nagy szerepet játszottak abban, hogy szakítottak. 

Látni lehetett, hogy kiszámíthatatlanul viselkedik, hogy óriási hangulatingadozásai vannak. 

- mesélte a People magazin forrása, aki szerint a színész az egyik pillanatban "hihetetlenül boldog és kedves" volt, a másikban meg már "sötétséghangulat és melankólia" lett úrrá rajta. 

Az igazság az, hogy nagyon szerelmesek voltak egymásba, de sajnálatos módon egyértelművé vált, hogy Bennek kiszámíthatatlan a viselkedése, és hiába próbálta, nem tudta elrejteni ezt a nyilvánosság elől. 

- tette hozzá at illető. 

Lopez a válókeresetben áprilist jelölte meg a kapcsolatuk végének, ám ekkor állítólag még javában próbálkoztak, hogy megmentsék a házasságukat. 

Szerették volna megoldani a helyzetet, de amikor a hangulatingadozások, a nagy magasságok és nagy mélységek mérgezővé váltak, már senki sem tudott segíteni nekik. De azt nem mondanám, hogy nem volt köztük szerelem. Az egész világ szurkolt nekik, csak Ben nem az volt, akinek beállította magát a kapcsolatuk elején. 

- mesélte a bennfentes. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek