Starity

Folytatást kaphat az Apád-anyád idejöjjön is?

2024. augusztus 25. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

1998-ban mutatták be Erich Kästner A két lotti című regényén nyugvó filmet.

hirdetés
Folytatást kaphat az Apád-anyád idejöjjön is?
Fotó: Buena Vista Pictures

Miután Lindsay Lohan több, mint 20 évvel a Nem férek a bőrödbe megjelenése után elkezdte forgatni a film második részét, sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon van-e más olyan alkotás is a színésznő múltjában, mely megérett a folytatásra. Többen javasolták, hogy készülhetne második rész a Lindsay karrierjét beindító Apád-anyád idejöjjön!-höz is, ám egyelőre nem érkezett olyan hír, hogy a családi film egykori készítőinek van-e irány irányú terve.

A filmben LiLo egypetéjű, a születésük után elválasztott ikerpárt kelt életre, akik nem is különbözhetnének jobban egymástól: míg Annie Londonban él esküvői ruhák tervezésével foglalkozó édesanyjával, Elizabeth-szel (Natasha Richardson); addig Hallie apja, Nick (Dennis Quaid) kaliforniai szőlőfarmján cseperedik fel. A két lány véletlenül botlik egymásba egy nyári táborban és idővel a kezdeti rivalizálást felváltja a szeretet érzése, miután rájönnek, hogy testvérek. Kieszelik, hogy szerepet cserélnek, hogy megismerjék addig nem látott szülőjüket, így kitanulják, hogyan tudják a leghitelesebben előadni a másikat. A problémák akkor kezdődnek, amikor kiderül: Nick beleszeretett a csinos újságírónőbe, Meredith-be (Elaine Hendrix) és meg akar nősülni. A lányok ezt elhárítandó összehozzák szüleiket egy semleges helyszínen abban a reményben, hogy az egykori szerelmesek között felizzik a szikra – ehhez segítőket is találnak nagyapjuk (Ronnie Stevens), Chessy (Lisa Ann Walter) és Martin (Simon Kunz) személyében.

Az ET nemrég elcsípte a lányok apját megformáló Quaidet, aki elárulta a saját véleményét egy esetleges folytatás kapcsán:

Fantasztikus lenne! De Natasha. Hogyan is csinálhatnánk meg Natasha nélkül?

– tette fel a költői kérdést a színész. Kolléganője, a lányok anyját életre keltő Richardson ugyanis 45 éves korában, 2009-ben elhalálozott. A tragédia a mai napig nagyon elszomorítja kollégái szívét, akik odavoltak a nemcsak a képernyőn kedves színésznőért.

A film hatalmas siker volt és a mai napig népszerű I Fotók: Buena Vista Pictures

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek