Starity

Ezért vágatott új frizurát magának Hailee Steinfeld

2024. augusztus 25. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

A 27 éves színésznő bevállalós volt és egy merész bobot kért a fodrászától.

hirdetés

Hailee Steinfeld körülbelül két hónapja vágatta rövidre a haját, amivel alaposan meglepte a rajongóit. Egy friss interjúban elárulta, hogy külsejének ilyen drasztikus megváltoztatása mögött milyen indok áll.

Anyukámmal régi fotókat nézegettünk, és volt egy kép rólam – nem viccelek, körülbelük 9-10 hónapos voltam azon a felvételen –, anyukám póthajat csatolt fel nekem. Szóval már 10 hónapos koromban is hosszú hajam volt. Soha nem volt még ilyen rövid frizurám, mint most

– mesélte a People-nek Hailee, aki ki akart próbálni valami mást. Korábban ugyan a különböző színekkel és frufruval is kísérletezett, de rájött, hogy utóbbi nem neki való.

Eleinte jól indult, de a vége... Imádom a frufrut és összetöri a szívem az, hogy be kell ismernem: nem hiszem, hogy nekem való.

Eljutottam arra a pontra, ahol úgy éreztem, készen állok a változtatásra. Imádom a hosszú hajamat, de mint holtsúlyt cipelem magammal. Többször hordom felkötve, mint leengedve, folyamatosan igazgatom, hogy ne legyen útban. Miért is nem próbáljak ki valami mást?

– elevenítette fel az érzéseit a barna hajú szépség, aki végül időpontot foglalt fodrászánál, Mara Roszaknál. Mara lob fazont vágott neki, Hailee azonban úgy érezte, még ennél is bevállalósabb és arra kérte őt, hogy vágjon bátran még a hajvégéből.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek