Starity

13 érdekesség, amit talán még nem tudtál Blake Livelyról

2024. augusztus 26. 00:12   |   Szerző: LexiCobain

„Ne ítélj, hogy ne ítéltess!” – tartja a mondás, és mi is ehhez tarjuk most magunkat. Miután az egész világ gyűlölete zúdult rá, összegyűjtöttünk néhány érdekességet Blake-ről, melyek remélhetőleg ismét szerethetővé teszik a színésznőt régi és új rajongóinak körében.

hirdetés

1. Férjével egy duplarandin kerültek közel egymáshoz, ahová nem egymás partnereiként érkeztek

Amikor Blake Lively és Ryan Reynolds 2010-ben, A zöld lámpás forgatásán megismerkedtek egymással, még mindketten másokkal éltek kapcsolatban: a színésznő Gossip Girl-beli kollégájával, Penn Badgley-vel járt együtt, a színész pedig Scarlett Johanssonnak volt a férje. Miután kapcsolataik véget értek, szerveztek egy duplarandit, ahová nem egymással érkeztek, de miután rájöttek, hogy jobban passzolnak, mint a partnereikkel, Blake indítványozta, hogy adjanak maguknak egy esélyt. Így is lett, a többi pedig már történelem: 2012-ben házasságot kötöttek, majd 2014 és 2023 között négy gyermekük született.

2. Első csókját kamerák rögzítették

Amikor Michael Kors divattervezővel a Fact or Fiction (Tény vagy Fikció) játékot játszották, Blake elárulta, hogy első csókjára egy filmforgatáson került sor 16 éves korában és nagyon meg volt rettenve a rá bízott feladattól.

3. Első kutyájának igen extrém nevet választott

A színésznő a fent említett játék keretein belül árulta el azt is, hogy első négylábú kedvence a 405 névre hallgatott. A szőkeség a Los Angeles-i 405-ös autópályán találta az ebet, innen ered a nem mindennapi név.

4. Volt egy saját digitális magazinja, de egy év után „lehúzta a rolót”

Saját online lapja, a Preserve a Vogue szerint arra volt hivatott, hogy havi rendszerességgel publikáljon tartalmakat, emellett e-kereskedelmi oldalnak szánták, ami Amerika-szerte olyan kisvállalkozókat és termékeiket népszerűsített volna, akik kétkezi munkából élnek. Egyéves működés után Blake megszűntette a vállalkozást és bevallotta, örül, hogy bátor volt megtenni ezt az egyébként fájdalmas lépést. Erre azért volt szükség, mert Blake szerint nem sikerült megvalósítania eredeti küldetését és céljait.

5. Marta Stewart a példaképe

A Vogue-nak mesélt arról, hogy Martát tekinti a példaképének, mivel szeretne ő is olyan lenni, mint az ismert üzletasszony, aki összeköti egymással az embereket, mindig mindenkivel nagylelkű és kedves, olyasvalaki, akire lehet számítani.

6. Alig akarták leszerződtetni a Gossip Girlhöz

Ugyan a sorozat indulásának idejére már volt némi tapasztalata a színjátszás terén, a castingot végző csapat nem látott Blake-ben fantáziát. Ennek hátterében azonban nem a tehetség hiánya, hanem a megjelenése milyensége állt.

Blake volt a befutó. Csináltunk vele egy képernyőtesztet, de azt a visszajelzést kaptuk, hogy túlságosan kaliforniainak tűnik, senki nem venné be, hogy a New York-i Upper East Side debütánsa. Csináltunk vele egy újabb képernyőtesztet, de ezúttal kiegyenesítettük a haját, hogy kifinomultabbnak tűnjön. Ironikus módon a pilotban mégis hullámos hajjal látható

– nyilatkozta David Rapaport a casting rendezője.

Fotó: The CW

7. Bátyja terelte őt a színészi pályára

Noha színészcsaládból származik, a bátyja, Eric Lively volt az, aki rábeszélte, hogy dobja sutba az elképzeléseit és próbáljon szerencsét a filmiparban, mert arra született, hogy a képernyőn tündököljön. Egy 2006-os Radio Free-interjúban Blake bevallotta, hogy esze ágában sem volt színésznővé válni, mi több, még ennek a gondolata is rémálommal ért fel a számára.

Egész életemben a Stanfordra készültem. Aztán a bátyám, Eric... azt találta mondani, hogy Szerintem színésznő lesz belőled.. Közölte az ügynökeivel, hogy El kell kezdenetek meghallgatásokra küldeni Blake-et!

– emlékezett vissza a színésznő, aki kezdetben a családi béke megőrzése érdekében járt a meghallgatásokra, de az élete 180 fokos fordulatot vett, amikor főszerepet kapott a Négyen egy gatyában című filmben.

8. Nem fogyaszt alkoholt

2018-as filmje, az Egy kis szívesség népszerűsítő turnéján vallott arról a USA Today riporterének, miszerint családi és baráti körben ő a megbízott mixer. Imád koktélokat készíteni a szeretteinek, de saját bevallása szerint ő maga nem szokott inni.

Nem iszok, mert nem szeretem az alkohol hatását.

9. Saját cupcake-eket tervezett

Köztudott, hogy a szőke szépség nagyon szeret sütni-főzni, azt azonban csak kevesen tudják, hogy 2012-ben felkérte őt a Sprinkles Cupcakes nevű cég, hogy tervezze meg saját tetszése szerint az ő nevével „fémjelzett” finomságot.

10. Odavan a belsőépítészetért

Egy, már eltávolításra került Instagram-bejegyzésében mesélt arról, hogy a belsőépítészet és a lakberendezés megszállottja és rendszerint ő szokta kipofozni a barátai otthonát is, méghozzá teljesen ingyen.

11. Penn Badgley-vel gyerekkoruk óta ismerik egymást

Noha azt hihetnénk, hogy a Gossip Girl forgatásán ismerkedtek meg, ez messze áll az igazságtól: Blake és Penn gyerekkoruk óta ismerik egymást, az azonban igaz, hogy a sorozat forgatásán szövődött szerelem köztük. Három évig jártak együtt, mielőtt 2010-ben a szakítás mellett döntöttek volna.

A családjaink kapcsolatban álltak, tudod? Mi nem igazán ismertük egymást. A pilot forgatása után kerültünk közelebbi kapcsolatba

– mondta Penn.

12. A High School Musical sztárja a sógora

A népszerű tinifilmben Bolton edzőt megformáló Bart Johnson a nővérének, Robyn Livelynak a férje. Bart és Blake már azelőtt rokoni kapcsolatban álltak egymással, hogy ismertté váltak volna, ugyanis a színész 1999-ben vette feleségül a szintén színésznő Robynt, aki három csemetével ajándékozta őt meg.

13. Rendkívül tehetséges a Guitar Hero-ban

A Gossip Girl első évadának nyolcadik, Tizenhét gyertya című epizódjában azért láthatjuk a Blake által megformált Serenát Guitar Hero-val játszani, mert a készítőknek nagyon tetszett, hogy a színésznő milyen játszi könnyedséggel ér el sikereket a játékban. Elmondása szerint Blake nem volt elégedett a felvételekkel, mert azok közel sem mutatják meg a nézőknek, hogy valójában mennyire nagy spíler.

via Business Insider, Brit + Co

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek