Starity

Már nem tartja a kapcsolatot J.Lo gyerekeivel: Ben Affleck új életet kezdett

2024. augusztus 26. 10:10   |   Szerző: Four

A színész a házassággal együtt a két mostohagyerekétől is elbúcsúzott.

hirdetés

Ben Affleck ugyan már sokkal vidámabb, mint az előző egy évben bármikor - de úgy tűnik, Jennifer Lopezzel együtt a színész-énekesnő gyerekeivel is rég megszakította a kapcsolatot, legalábbis a People bennfentese szerint ez történt. 

Az illető szerint a színész "már rég nem tartja a kapcsolatot" J.Lo két ikergyermekével, a 16 éves Maxszel és Emmevel. 

A tény, hogy már nagyon régen találkozott Jennifer gyerekeivel... ő lelépett, de Jennifer még mindig nagyon szoros kapcsolatot ápol Ben gyerekeivel. 

- mondta az illető. Lopez egyébként idén nyáron valóban többször is együtt mutatkozott Affleck három gyerkőcével annak ellenére, hogy a színésszel egész nyáron alig találkozott. Az énekesnő állítólag sokkal nehezebben vette a szakításukat, mert egyrészt úgy gondolta, végre révbe ért, másrészt nagyon megszerette Affleck gyerekeit és egy családként gondolt magukra. 

Sőt, a kapcsolatuk elején arról áradozott, Ben milyen jó apa, és hogy azt reméli, egymás gyerekeinek a szövetségesei lehetnek. 

A bennfentes szerint Jennifer nem csak Affleck, hanem előző férje, Marc Anthony korábbi kapcsolataiból született gyerekeivel is máig beszélőviszonyban van. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek