Starity

Mi az igazság? J.Lo helyett valójában Ben Affleck akarta, hogy kiteregessék a magánéletüket?

2024. augusztus 26. 18:06   |   Szerző: Four

A legújabb információk szerint Ben egyáltalán nem bánta, hogy film készül a magánéletükről.

hirdetés

Már korábban is írtunk róla, hogy Jennifer Lopez hármas projektje (az új lemeze, a hozzá tartozó film és a kettő elkészítéséről szóló dokumentumfilm) hamar megbukott, mert nem elég, hogy se a stúdiók, se a Lopez által felkért sztárok nem láttak benne fantáziát, de a rajongói se igazán tudták hová tenni és ez meglátszott a nézettségi adatokon is. 

A dokumentumfilmben nem csak Lopez, de Ben Affleck is szerepelt néhányszor, és a színész kijelentette, "számára szent és sérthetetlen a magánéletük", ezért aztán csodálkozott, hogy a felesége milyen nagy lelkesedéssel osztotta meg a kapcsolatuk részleteit a projektjeiben. Még maga Jennifer is azon a véleményen volt, hogy Bent "kényelmetlenül érinti mindez", de mivel szereti és támogatja őt, elfogadta, hogy így alakult a helyzet. 

Most a People magazin forrása - feltehetően J.Lo egyik ismerőse - úgy nyilatkozott, szerinte inkább az a meglepő, hogy Ben így viselkedett a forgatáson, mert valójában az ő ötlete volt a dokumentumfilm. 

Ő volt az, aki irányította a dolgokat. Nagyon is pártolta a projektet, ő volt az egyik mozgatórugója, ő sarkallta arra Jennifert, hogy készítse el a filmjét és az albumot, és ő ragaszkodott a dokumentumfilmhez. A filmben viszont úgy tűnt, hezitál, és meglepődik az egészen. Ez azonban nem így volt. 

Egy másik forrás szerint:

A dokumentumfilm Ben ötlete volt, a saját produkciós irodáján, az Artists Equityn keresztül. Jennifer menedzsmentje nem akarta bevállalni, mert J.Lo a lemezére és az ahhoz tartozó filmjére koncentrált. Ben nagyon támogatta J.Lo filmjét és lemezét, a készítés minden egyes fázisáról tudott. Tetszett neki mindkettő, de ha belenézel a dokumentumfilmbe, úgy tűnik, meglepte őt az egész és nem örült neki. Az átlagos fickó szerepét játszotta, miközben valójában ő volt az egész mozgatórugója. 

Akárhogy is, minden jel szerint valami nem működött köztük, hiszen a két sztár házassága már április végén megromlott, egész nyáron alig találkoztak és a második évfordulójukon J.Lo beadta a válókeresetet.   

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek