Starity

Megkezdődött a sárdobálás: J.Lo úgy döntött, móresre tanítja Ben Afflecket

2024. augusztus 27. 23:11   |   Szerző: Four

Úgy tűnik, Jennifer Lopezben megszólalt a sértett önérzete, és most bosszút állna.

hirdetés

Már minden kétség eloszlott, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck válása békésen fog zajlani. Amióta ugyanis az énekesnő beadta a keresetet, tömegével szólalnak meg a hozzá közel álló, "jól értesült" források, akiknek a  többsége nem tünteti fel túl jó színben Afflecket. 

Korábban írtunk róla, hogy egy bennfentes szerint a színész már "nem tartja a kapcsolatot J.Lo gyerekeivel", aztán egyesek szerint Affleckre "durva hangulatingadozások jellemzőek", megint mások szerint a híresség csúnyán átverte Lopezt, mert hiába állított mást, "nem változott meg az eltelt 20 év alatt", illetve egy szintén az énekesnőhöz közeli forrás kijelentette, a közhiedelemmel ellentétben Affleck egyáltalán nem bánta, hogy J.Lo a dokumentumfilmjében kiteregette a magánéletüket.  

Az In Touch Weekly szerint ezek a cikkek J.Lo menedzsmentjének szorgos munkáját "dicsérik", az énekesnő csapata ugyanis minden erővel azon dolgozik, hogy megleckéztesse Bent. 

Amikor szakítottak J.Lo csapatát nagyon megosztotta a dolog, sokan abban reménykedtek, hogy megoldják a gondjaikat és voltak, akik szerint Jennifer volt a hibás. De ahogy Ben viselkedik azóta, hogy lelépett, egyértelművé vált Jennifer családja és barátai számára, hogy Ben volt a problémás.  

- mesélte a magazin bennfentese.

Semmi energiát nem fektetett abba, hogy megoldják a problémáikat, függetlenül attól, hogy ez hogyan hatott Jenniferre meg a gyerekeikre. Beslisszolt a közös otthonukba, amíg J.Lo távolt volt, és elvitte a cuccait, ami nagyon elszomorította Jennifert. 

- tette hozzá a forrás, aki szerint Lopezt az is nagyon rosszul érintette, hogy sem a szülinapján, sem a házassági évfordulójukon nem találkozott vele a férje. 

Így aztán az énekesnő csapata úgy döntött "nem tűrnek el több tiszteletlenséget" Bentől:

Mindenkit felbőszített, J.Lo anyjától kezdve a testvérein át a menedzseréig - azt mondják, komoly leckére van szüksége, és meg kell neki mutatni, hogy nem gyalogolhat át az emberek érzésein anélkül, hogy felelősségre vonnák. Most úgy áll a helyzet, hogy mind szeretnék őt móresre tanítani, főleg J.Lo anyukája, aki az egyik legnagyobb támogatója volt. Azt mondják, ha J.Lo nem hajlandó megleckéztetni Bent, akkor ők majd megteszik. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek