Starity

Ez lesz az eddigi legmerészebb filmje: Nicole Kidman erotikus drámában fog szerepelni

2024. augusztus 28. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő igazi munkamániás: nincs leállás nála, folymatosan dolgozik.

hirdetés

Maga is belepirult, olyan merész erotikus drámában fog szerepelni Nicole Kidman. A színésznő a Varietynek úgy nyilatkozott, nem tudja, meg meri-e nézni az alkotást a közönséggel együtt a velencei filmfesztiválon, mert "ilyesmi jeleneteket az ember otthon vesz fel saját magának."

A Babygirl című produkcióban az 57 éves színésznő egy magas beosztású New York-i üzletasszonyt alakít, aki viszonyba bonyolódik sokkal fiatalabb beosztottjába. 

Kidman hozzátette, sosem volt még "ennyire kitárulkozó", mint ebben a filmben. 

Van bennem egy hang ami azt mondja: "Oké, ezt lehet, hogy nagyfilmnek szánták, és hogy együtt nézzük meg a többi emberrel. De nem tudom, hogy lesz-e bennem bátorság." Voltak már eléggé bevállalós filmjeim, de egyik sem olyan, mint ez. 

- mondta. 

A szinopszis szerint Nicole Romyt, a befolyásos üzletaszonyt alakítja, aki a szakmai sikerei mellett próbál kiteljesedni a házasságában színházi rendező férjével (Antonio Barnderas). A kapcsolatuk azonban egyre kérdésesebbé válik, amint megjelenik az irodában Samuel (Harris Dickinson), az új gyakornok, aki flörtölni kezd Romyval és "tiltott szexuális dinamika" alakul ki köztük. 

via Daily Mail

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek