Starity

Mariah Carey 20 éve találkozott utoljára a nővérével?

2024. augusztus 29. 19:07   |   Szerző: Four

Az énekesnőről tudott dolog volt, hogy nem ápol jó kapcsolatot a testvéreivel.

hirdetés

Tragikus hírről számolt be a napokban Mariah Carey: az édesanyja, Patricia és a nővére, Alison egy napon hunyt el. Az énekesnő nem árulta el, hogy pontosan mi történt a szeretteivel, Alison egyik barátja, David Baker azonban beszámolt arról, hogy az asszony "hirtelen lett beteg és egy hónappal később meghalt."

Carey már többször is nyilatkozott arról, hogy nem volt felhőtlen a viszonya a családjával, az édesanyjával valamennyire tartotta a kapcsolatot, de két testvérével nem. 

Sőt, David szerint Mariah és Alison utoljára "1994-ben vagy 2002-ben találkozott."

Az énekesnő mindössze 3 éves volt, amikor a szülei elváltak, ő az édesanyjával, két testvére viszont ezután az apjukkal élt. 

Úgy tudni, hogy Alison drogproblémákkal küzdött, Carey pedig azzal próbált segíteni rajta, hogy kifizette a rehabilitációs központ költségeit, ahová az asszony gyógyulni ment. 

2015-ben Alison gerince és agya is megsérült, amikor megtámadták egy betörés során. Az ügy egyből a címlapokra került, miután Alison nyilvánosan kérte arra Mariah-t, segítsen neki, mert az agysérülése következtében "problematikus lett a viselkedése." Mariah nem nyilatkozott az esetről, másik testvére, Morgan azonban a The Sun interjújában üzent neki és nehezményezte, hogy az énekesnő nem nyújtott segítő kezet. Többek között "boszorkánynak" illetve "gonosznak" nevezte a beszélgetés során a sztárt. 

Így aztán nem meglepő, hogy az énekesnő a memoárjában kijelentette, jobb, ha nincs kapcsolata a testvéreivel. 

via Life & Style

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek