Starity

Meghan Markle interjút adott és elárulta: most inkább önmagára koncentrál

2024. augusztus 29. 17:05   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, mi a fő célja mostanság: interjút adott Meghan Markle.

hirdetés

Meghan Markle továbbra is készül a nagy visszatérésére, amelynek saját életmód-márkája építése mellett az is része, hogy több feltörekvő brandbe is befektetett. 

Például a "Cesta Collective" nevű fenntartható forrásokkal dolgozó táskamárka is része a portfóliójának, ahogy nagyjából 5-10 másik brand is. 

Markle elárulta, hogy teljesen máshogy áll a divathoz, amióta 2017-ben Harry herceg eljegyezte és a stílusát hirtelen hatalmas médiafigyelem kísérte. Ez ösztönözte arra, hogy befektessen olyan márkákba, amelyekkel passzol a látásmódja. 

Az, hogy befektettem, segített abban, hogy új fejezet kezdődjön az életemben, amikor önmagamra koncentrálok.

- jelentette ki a The New York Timesnak. 

Azokon az eseményeken, amelyeknél tudom, hogy nagy figyelem irányul arra, mit viselek - olyan dizájnereket támogatok, amelyekkel szoros barátságot kötöttem, illetve kisebb, feltörekvő brandeket, amelyek nem kapták meg azt a figyelmet, amelyet megérdemelnének. Ez az egyik leghatásosabb dolog, amit tehetek, mindezt azzal, hogy szimplán viselek egy fülbevalót. 

- tette hozzá.

A színésznő nemrég alapította meg a saját életmód-márkáját "America Riviera Orchard" névvel, és már több influenszer barátjának is küldött egy-egy ajándékkosarat, amely többek között eperlekvárt tartalmazott.

Úgy tudni, Markle cége többek között étkészletet, asztalterítőt, pohárkészletet, szakácskönyvet, nassolnivalókat - köztük kencéket és lekvárokat fog forgalmazni, illetve az egyik ismerősének fotója szerint kutyaeledelt is. 

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek