Starity

Olaszországban vakációzik a várandós Margot Robbie – lesifotók

2024. augusztus 31. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

A Barbie 34 éves sztárja Itáliában élvezi jól megérdemelt pihenését a férjével.

hirdetés

Margot Robbie és Tom Ackerley életük legnagyobb kalandja előtt állnak! A sztárpár első közös gyermekét várja, de mielőtt még megérkezne szerelmük gyümölcse az év második felében, nyaralni mentek Szardíniára a barátaik társaságában. A szerelmeseket augusztus 26-án örökítették meg a paparazzók, amint éppen vacsorázni indultak.

Margot egy bő fekete melegítőnadrágot viselt fehér inggel, fekete sapkával és Prada PR17WS típusú napszemüvegével próbálta leplezni személyazonosságát. A pocakja kikandikált az éppen csak begombolt felső alól, így meggyőződhettünk arról, hogy a bájos színésznő már a várandósság előrehaladott szakaszában jár.

Fotó: Credit Cobra Team I Backgrid

A további fotók megtekintéséért kattints ide!

Az ausztrál szépség a Francia szvit című 2014-ben bemutatott drámafilm forgatásán ismerkedett meg a rendezőhelyettesként ténykedő Ackerley-vel. A munkakapcsolatból barátság, majd szerelem lett és a pár 2016 decemberében házasságot kötött Byron Bayben (Ausztráliában). Margot 2018-ban már beismerte, hogy ha a jövőre gondol, nagy családot vizionalizál maguknak, de azt sem rejtette véka alá, hogy nem sürgős neki a családalapítás.

Ha a harminc évvel későbbi jövőmbe tekintenék, nagy családot szeretnék látni a karácsonyi vacsoraasztal körül rengeteg gyerekkel. De ennek határozottan nem jött még el az ideje. Ez 100%

– nyilatkozta a színésznő 2018-ban a Porternek.

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek