Starity

19 év után visszatér a Victoria's Secret Fashion Show kifutójára Tyra Banks

2024. augusztus 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Öt év kihagyás után idén ismét megtartásra kerül a népszerű fehérnemű márka rendezvénye.

hirdetés

Ez nagyot fog szólni! A Victoria's Secret egy, az Instagramon közzétett bejegyzés keretein belül tudatta a hírt a rajongókkal, hogy 2024. október 15-én, New Yorkban kerül megrendezésre divatbemutató műsora – 2019 óta először.

A közzétett felvételen Gigi Hadid érkezik egy elegáns szálloda recepciójára, ahol legnagyobb meglepetésére Tyra Banks várja őt és nyújtja át neki az exkluzív eseményre szóló meghívót, vagyis ők ketten már biztosan ott lesznek a kifutón.

A VSFS hosszú múltra tekint vissza: először 1995-ben került megrendezésre. Tyra legutóbb 2005-ben képviselte a márkát, így hatalmas megtiszteltetés, hogy ilyen hosszú idő után igent mondott a VS-nek. A márkát az elmúlt években olyan szépségek képviselték a fent említett hölgyek mellett, mint hazánk büszkesége, Palvin Barbara, valamint Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Gisele Bündchen, Taylor Hill, Elsa Hosk, Rosie Huntington-Whiteley, Heidi Klum, Miranda Kerr, Karlie Kloss, Adriana Lima, Behati Prinsloo, Lais Ribeiro, Stella Maxwell és Jasmine Tookes – többek között.

Érdekel, hogy mekkora vagyonnal rendelkeznek a Victoria's Secret legmódosabb angyalai? Kattints ide, hogy megtudd!

via PageSix

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek