Starity

Megérkezett Harry Styles Budapestre

2024. augusztus 29. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Új viaszszobor érkezett a budapesti Madame Tussauds-ba, Harry Stylesszal is lehet már fotózkodni a zenetermében.

hirdetés

Harry Styles lett a legújabb viaszszobor a Madame Tussauds Budapestben. A múzeum közleménye részletezi az énekes karrierjét, a brit X-Faktortól kedzve, a One Directionön át a szólókarrierig. Styles tizenöt alkalommal töltötte meg az ikonikus New York-i Madison Square Gardent, összesen 617 millió dollár bevétel termelt, és óriási a rajongótábora, így rengeteg látogató várható miatta Magyarországon is. 

Forrás: Madame Tussauds

Styles viaszszobra egyedi és feltűnő, amilyen az énekes stílusa is. A világ tizenegy Madame Tussauds-jában látható, a figurákon mindig más és más outfitben. A Budapestre érkező viaszmás teljesen egyedi, ebben a ruhában sehol másutt nem szerepel.

A legtöbb ma élő világsztárhoz hasonlóan ő maga is részt vett a saját figurája kialakításában. Az énekes a Madame Tussauds London melletti műhelyében több órát töltött el a művészekkel, szobrászokkal és technikusokkal. Az alkotás folyamatában mintegy húsz ember vett részt, a figura közel fél évig készült. Styles a Madame Tussauds Budapest 54. állandó figurája. 

via Madame Tussauds

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek