Starity

Ezért rettegett Angelina Jolie, amikor megkapta Maria Callas szerepét

2024. augusztus 29. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő nagy fába vágta a fejszéjét, amikor elvállalta Maria Callas szerepét.

hirdetés

Már korábban is írtunk róla, hogy Angelina Jolie nagy fába vágta a fejszéjét, amikor elvállalta, hogy Maria Callas operaénekesnőt alakítja a "Maria" című életrajzi ihletésű filmben. 

A produkció a tegnap megkezdődött Velencei Filmfesztiválon debütál, ahol a színésznő bevallotta, rettegett, amikor az éneklést gyakorolta, mert attól tartott, nem lesz elég hiteles az alakítása.

Borzasztóan ideges voltam, majdnem 7 hónapot töltöttem gyakorlással. Emlékszem, mennyire féltem, amikor először énekeltem. Ott voltak velem a fiaim, és segítettek eltorlaszolni az ajtót, hogy senki ne jöhessen be. Remegtem. És Pablo Larraín [rendező] volt olyan rendes, hogy egy kicsi szobában kezdtük az éneklést, és végül a La Scalában végeztünk. Tehát hagyott időt a fejlődésre. Rettegtem tőle, hogy nem érek fel Maria Callashoz. 

- mesélte. 

Úgy tudni, Jolie abban bízik, hogy ezzel a filmmel eljut az Oscar-díjig, ám van egy nagy riválisa Lady Gaga személyében, aki viszont a Joker folytatásában nyújtott alakításával szerzi meg a szobrocskát ugyanabban a kategóriában. 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek