Starity

Ben Affleck nem annyira örül neki, hogy J.Lo ajándékokkal halmozza el a gyerekeit

2024. augusztus 29. 20:08   |   Szerző: Four

A színész nem igazán örül neki, hogy az exe ennyi mindent vesz a gyerekeinek.

hirdetés

J.Lo minden jel szerint elhatározta, hogy a válástól függetlenül - vagy pont azért - szeretne kedvezni Ben Affleck három gyerekének. A híresség nyáron többször is együtt mutatkozott a mostohagyerekeivel, Ben legidősebb lányának odaadta az egyik ruháját, a legkisebb gyerekét pedig nemrég vásárlókörútra vitte. 

A színész azonban nem tud mit kezdeni ezzel, mert nem akarja túlságosan elkényeztetni a csemetéit. 

Mindig is elég különböző nézeteket vallottak a gyereknevelésről. Ben is vesz ajándékokat időnként, megvásárolja a kedvenc dolgaikat, de J.Lo tényleg elhalmozza őket mindenfélével. Olyan, mint egy "Disneyland mostohaanyuka". Mindig vásárol nekik dolgokat, és úgy tűnik, mindig pontosan tudja, minek örülnének, ő pedig imádja nézni a mosolyt az arcukon. 

- mesélte az In Touch Weekly forrása, aki szerint Affleck természetesen hálás, hogy az exe ilyen gondoskodó, ugyanakkor kicsit kínosan érzi magát, mert attól fél, hogy a gyerekei "hozzászoknak ehhez a bánásmódhoz, és majd elvárják tőle és Jen Garnertől is ugyanezt."

Hosszú távon nem így akarja felnevelni őket. Ez most még oké, mert nehéz időszakon mennek keresztül, de a legutolsó, amit szeretne, hogy elkényeztetett sztárcsemeték legyenek. 

- mesélte az illető. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek