Starity

Egyszerre válnak: J.Lo legjobb barátnője 21 év után vet véget a házasságának

2024. augusztus 30. 20:08   |   Szerző: Four

Leah Remini bejelentette, hogy huszonegy év házasság után válik a férjétől.

hirdetés

Úgy tűnik, a válás "ragadós" Jennifer Lopez környezetében: a színész-énekesnő egyik legjobb barátnője, Leah Remini ugyanis bejelentette, 21 év után véget vet a házasságának. 

A színésznő hosszú posztban árulta el, hogy ő és Angelo Pagán miért döntöttek ennyi év után a külön élet mellett. Elmondása szerint nem szakadt meg a kapcsolatuk és továbbra is együtt ünnepelnek alkalmanként, viszont hosszas gondolkodás után rájöttek, olyan szerepet töltenek be egymás életében, amelyet már nem éreznek önazonosnak. 

Remini hozzátette, ettől függetlenül "sikeresnek tartják a házasságukat", hálásak a közös lányukért, kicsit szomorúak és sok mindent újra kell tervezniük, de barátként válnak el. 

Lopez és Remini így tehát közösen dolgozzák fel, hogy véget értek a házasságaik, habár J.Lo kapcsolata valószínűleg fájdalmassabban ért véget.

Érdekesség, hogy a két híresség csak nemrég békült ki: kis híján teljesen tönkrement az évtizedes barátságuk, mert Leah nem igazán örült annak, hogy Jen és Ben Affleck újra összejöttek. Amikor felhívta J.Lo figyelmét arra, hogy túl gyorsan haladnak, és hogy szerinte a színész "nem alkalmas a komoly párkapcsolatra", az énekesnő annyira megsértődött, hogy megszakította vele a kapcsolatot és az esküvőjére sem hívta meg. Csak akkor békültek ki, amikor kiderült: egyáltalán nincs rendben "Bennifer" házassága. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek