Starity

Jesse Metcalfe elárulta, milyen volt intim jelenetet forgatni Eva Longoriával

2024. szeptember 02. 10:10   |   Szerző: Four

A színész elárulta, milyen volt ágyjeleneteket forgatni a kolléganőjével.

hirdetés

Októberben lesz 20 éve annak, hogy a Született feleségek debütált és azonnal igazi közönségkedvenccé vált a Lila akác köz háziasszonyainak intrákával átszőtt életéről szóló sorozat. 

Jesse Metcalfe erre emlékezve mesélt arról a People magazinnak, hogy milyen volt, amikor az Eva Longoria által alakított Gabrielle Solis kertészét és egyben tinédzser szeretőjét, John Rowlandet játszotta. (Érdekesség, hogy a valójában mindössze 4 évvel idősebb nála a színésznő.)

Minden nap egy szürreális élmény volt, mert ott forgattunk a Universal Studiosban, ott volt kialakítva a Lila akác köz. Rengeteget smároltunk, sok szexjelenet volt, és sokat csókolóztunk Evával. És bár ezek a jelenetek van, hogy kínosak, mi végig nevettünk. Mindig jól éreztük magunkat, nem vettük komolyan a helyzetet, annyi biztos. 

- mondta, és hozzátette, "őrületes élmény volt" a Született feleségek, mert ő ezzel a produkcióval robbant be a köztudatba:

Ó, de öregnek érzem magam. Óriási volt a sorozat, egy pillanat alatt nagyon felkapták a nevem. 24-25 éves voltam és hirtelen megkaptam a hírnévvel járó előnyöket. Minden csodálatos volt.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek