Starity

Újabb sorozatot töröltek

2010. május 15. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC csatorna úgy döntött, hogy törli a világviszonylatban jó sikereket hozó sci-fi/dráma/thiller sorozatát, a FlashForward-ot.

hirdetés
Újabb sorozatot töröltek

Az ok nem más, mint a nézettség. A sorozat ugyanis amerikai szinten nem olyan sikereket hozott, mint amit a neves csatorna elvárt volna. A hírek ekkor arról szóltak, hogy a FlashForward-ot csakis az mentheti meg, hogy világviszonylatban kiváló sikereket ér el.

Az ABC nemrég még azon gondolkodott, hogy a már berendelt 25 részes első évad után a másodikat is bejelenti, ám tegnap minden rajongót megdöbbentett a hír, hogy törlik a kedvenc sorozatukat.

A rajongók persze most sem törődnek bele (erre már láttunk példát a Legend of the Seeker esetében), petíciókat írnak alá, a Twitter és Facebook közösségi portálon lehet csatlakozni a mozgalomhoz, sőt a Facebook oldalon még az ABC telefonos elérhetőségét is megtalálják azok a fanatikusok, akik esetleg személyesen szeretnék felvenni a kapcsolatot a csatorna illetékeseivel.

A FlashForward című sorozatot eredetileg az HBO fejlesztette ki, majd eladta az ABC-nek, mondván, hogy egy nevesebb csatornánál biztosan nagyobb sikereket hozna. A rajongók bíznak abban, hogy az ABC megváltoztatja a döntését (amire nem sok az esély), vagy ha nem, akkor az HBO visszavásárolja a sorozatot.

Petíciót aláírni itt és itt lehet, aki pedig jobban szívén viseli a FlashForward ügyét, az Twitter és Facebook oldalon is csatlakozhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek