Starity

Harry herceg vissza akar térni a királyi családhoz?

2024. szeptember 04. 22:10   |   Szerző: Four

A herceg négy éve függetlenedett, de most egyesek szerint minden erejével azon van, hogy visszatérjen.

hirdetés
Harry herceg vissza akar térni a királyi családhoz?
Fotó: hu.depositphotos.com

Harry herceg számos alkalommal kihangsúlyozta már, mennyire határozottan függetlenedett a brit királyi családtól, most azonban ha nem is velük, de korábbi munkatársaival szeretné újra felvenni a kapcsolatot. 

A herceg a Daily Mail szerint számos korábbi, brit munkatársát felkereste, hogy segítsenek neki újraépíteni az imidzsét, ami most már nem csak a britek, de számos hollywoodi ismerőse szerint is hagy némi kívánnivalót maga után. 

Harry elfordult a hollywoodi PR-szakembereitől, és most a régi barátai és munkatársai segítségét kéri. Egyértelmű, hogy úgy érzi, "valamit másképp kell csinálnom, mert ahogy most intézem a dolgaim, az nem működik." Röviden: újragondolja, hogy hogyan áll a nyilvánossághoz. 

- mesélte egy bennfentes.

Az illető szerint Harry felkereste az egyik, diszkréciójáról híres brit tanácsadót illetve Edward Lane Fox korábbi magántitkárt is. 

Egyesek szerint az is tervben van, hogy Harry elvállal néhány minden feltűnést nélkülöző hivatalos feladatot, és van, aki szerint ha a herceg "visszatérne Angliába, kihagyná a feltűnősködést és csak a hivatalos kötelezettségeire koncentrálna", akkor talán újra megnyerné magának a briteket.

Úgy tudni, hogy Harry, aki jövő héten les 40 éves, hamarosan új netflixes projektben lesz látható - ugyanakkor a korábbi, szintén a csatornával készült, Meghannel közös dokusorozata nem hozta az általuk elvárt sikert. Sőt, elég sok kritikát kaptak azért, mert egyesek szerint Meghan kifigurázta Erzsébet királynőt, illetve arra is panaszkodtak, hogy milyen kis helyen kellett élniük a brit királyi család tagjaiként. 

via New York Post

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek