Starity

Kim Kardashian neheztel Kylie Jennerre, amiért az nem teregeti ki a magánéletét

2024. szeptember 10. 17:05   |   Szerző: Four

A híresség szerint Kylie-nak is ugyanannyit kellene szerepelnie a családi realityben, mint neki.

hirdetés

Újabb két Kardashian-Jenner nővér között feszülnek ellentétek: ezúttal Kylie Jenner és Kim Kardashian jut nehezen dűlőre egymással. 

Kim ugyanis az In Touch Weekly forrása szerint nagyon nehezen viseli, hogy Kylie ennyire privátan él, míg ő a kezdetektől beavatta a magánéletébe a realityjük nézőit. Kim állítólag nagyon dühös, hogy édesanyjuk és egyben menedzserük, Kris, hagyja, hogy Kylie ennyire titokban tartsa a románcát Timothée Chalamet-vel. 

Próbálták félretenni az ellentéteiket, de valami mindig előjön. Kim nagyon neheztel Kylie-ra, hogy továbbra is az édesanyjuk egyik kedvence, annak ellenére, hogy nem hajlandó beszélni a magánéletéről. Kylie-ra más szabályok vonatkoznak, és Kim úgy érzi, ez nem fair. 

- mesélte egy ismerősük. 

Az pedig olaj a tűzre, hogy Kylie lett az első a családban, akit a brit Vogue felkért arra, hogy szerepeljen a szeptemberi magazin címlapján. 

Kim ki nem állhatja, hogy Kylie megkapta a címlapot, amikor neki ez eddig nem sikerült. Nagyon féltékeny. 

Emellett úgy érzi, a húga nem értékeli eléggé, hogy anno ő indította be a család karrierjét:

Kylie nagyon beképzelt ebből a szempontból. Kimet nagyon idegesíti, hogy Kylie soha nem ismeri el, mekkora szerepe volt abban, hogy ennyi ajtó kitárult előtte. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek