Starity

Angelina Jolie túlvállalta magát, aggódnak érte a barátai

2024. szeptember 06. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznőnek számos projektben meg kell állnia a helyét, féltik őt a barátai.

hirdetés

Attól tartanak Angelina Jolie barátai, hogy a színésznő agyondolgozza magát. Az In Touch Weekly egyik bennfentese szerint Jolie olyan szoros időbeosztást követ, hogy enni sincs ideje. 

Angelina túl sok dologba fogott bele egyszerre. Oscar-díjért kampányol a Mariában nyújtott alakításáért, több új projektnek is a producere, és foggal-körömmel küzd azért, hogy legyőzze Brad Pitt-tet a bíróságon. Ezért aztán reggel, délben, este meetingjei vannak. Abban a pillanatban elkezd pörögni, hogy felébred, és nem áll le, amíg el nem alszik.

- mesélte az illető.

Az pedig csak tetézi a stresszfaktort az életében, hogy Pax fia kórházba került, miután balesetet szenvedett az e-bike-jával. 

Egy ápolásra szoruló gyerek csak még több feladattal jár, főleg, hogy Angelina nem támaszkodik orvosi csapatra, mindent ő csinál, mert ahogy az anyukája, ő is mindenből szeretné kivenni a részét. 

- tette hozzá a forrás. 

Ailg alszik és eszik, egyre soványabb, és sokan félnek, hogy ezzel a kockára teszi az egészségét. Azt gondolná az ember, hogy ez a szörnyű baleset csak elijesztette attól, hogy tovább harcoljon Braddel - de inkább az ellenkezője: még jobban eltökélte, hogy nyer és megmutatja a világnak, hogy Brad milyen valójában. 

- mondta. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek