Starity

Se Jennifer Lopeznek, se Ben Afflecknek nem tetszett a 21 milliárdos házuk

2024. szeptember 06. 15:03   |   Szerző: Four

A két híresség tavaly vett egy kacsalábon forgó palotát, amiről most kiderült, egyiküknek sem tetszett.

hirdetés

J.Lo és Ben Affleck tavaly hosszas keresgélés után vett egy órási, 60 millió dolláros (kb 21 milliárd forint) villát - amelytől azóta nagyon szeretnének megválni. A 12 hálószobás, 24 fürdőszobás csodapalotában többek között pickleball pálya, edzőterem, medence és két privát bejárat is található, de a legfrissebb hírek szerint se a színésznek, se az énekesnőnek nem tetszett a hely. 

Az ismerőseik szerint fontos szempont volt, hogy J.Lo és Ben összesen öt gyereke kényelmesen elférjenek. Mint kiderült, a gyerkőcök nagyon ritkán voltak egy légtérben, és Ben túlságosan grandiózusnak érezte az óriási házat. 

Eddig úgy tűnt, Jennifer különleges igényei miatt választották az extravagáns otthont, de a barátai szerint igazából Lopeznek sem tetszett a luxusvilla. 

A 68 millió dolláros villa Ben ötelete volt, és Jennifer kompromisszumot kötött vele. Beleegyezett, mert tágas volt, elfértek a családjaik, volt benne edzőterem, pickleball pálya, iroda és két privát bejárata is volt. 

- mondta az illető, aki szerint Jennifernek a ház "modern megjelenése" sem tetszett, mert "a romantikus, spanyolos, európai jellegű épületeket kedveli". 

Egy másik bennfentes szerint viszont Ben sem volt kibékülve a hellyel, mert túl messze volt Jennifer Garner Brentwoodban található otthonától (ide kattintva látható, milyen bájos farmházban lakik a színésznő), ahol a gyerekei az idejük nagyrészét töltik. Azóta egyébként vett már egy újabb házat, sokkal közelebb a gyerekeihez. 

A két híresség úgy tudni, továbbra is árulja egykori közös otthonukat: minél hamarabb megszabadulnának tőle, de egyelőre nem sikerült eladni. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek