Starity

Matt Damon és Jennifer Lopez hosszan, kézenfogva beszélgetett a torontói filmfesztiválon

2024. szeptember 09. 06:06   |   Szerző: Four

A két híresség életében közös pont Ben Affleck, és minden jel szerint nincs harag köztük.

hirdetés

Szokatlan párosra lettek figyelmesek a torontói filmfesztivál résztvevői: Jennifer Lopez miután megvillantotta merészen kivágott "bosszúruháját", komoly beszélgetésbe merült exe legjobb barátjával, Matt Damonnel. 

A két híresség közös filmjük, az Unstoppable premierje kapcsán futott össze, és valami nagyon komoly, érzékeny téma merülhetett fel, mert egymás mellett ülve, kézenfogva tárgyaltak. (ide kattintva láthatóak a képek.) 

A People magazinnak egy szemtanú arról számolt be, hogy Damon és Lopez legalább 20 percig beszélgettek a premier afterpartiján, és először a Ritz-Carlton hotel teraszán futottak össze, ahol az énekesnő leült Damon és felesége, Luciana mellé. Az illető szerint "hosszú, mély párbeszéd" zajlott le köztük. 

Valószínűleg szóba került J.Lo válása is, amely a szakértők szerint nagy eséllyel eldurvulhat, hiszen Ben Affleck és Jennifer nem kötöttek házassági szerződést, és így aztán minden, a frigyük alatt szerzett vagyon közös tulajdonnak számít, amelynek a sorsáról dönteniük kell. 

Affleck egyébként - aki Matt mellett az egyik producere volt az Unstoppable-nek, amelyben Lopez szerepelt - nem jelent meg a premieren, hogy elkerülje a kínos pillanatokat. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek