Starity

Ez a véleménye Salma Hayeknek Angelina Jolie gyerekeiről

2024. szeptember 09. 13:01   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, szerinte hogyan viselkednek kolléganője gyerekei.

hirdetés

Három év után újabb közös projektbe fogott Angelina Jolie és Salma Hayek: a két híresség a "Without Blood" című drámán dolgozott együtt, amelynek Jolie a rendezője, Hayek pedig szerepelt benne. 

Sőt, Angelina két legidősebb fia, a 23 éves Maddox és a 20 éves Pax is közreműködött a projektben, méghozzá rendezőasszisztensként. Hayek a People magazinnak mesélt arról, hogy milyen volt a közös munka: 

Keményen dolgoztak. Angelina megkövetelte tőlük, így hát tisztelte őket a stáb, kedvesek voltak velük, és megtalálták a helyüket. Komolyan vették a feladatukat. 

- mondta, majd hozzátette, a forgatás elején viccelődött velük és ugratta őket, de aztán rájött, hogy ez nem túl profi hozzáállás tőle: 

Vicces volt, az elején ugrattam őket, de aztán azt kellett, hogy mondjam: "Nem. Külön kell választanom ezt a helyzetet, és profiként kell kezelnem őket, mert ez így tiszteletlen velük szemben." 

- mondta. 

Hayek és Jolie 2021-ben, az Örökkévalók forgatásán dolgozott együtt korábban, és a közös munka hangulata igazán a tetőfokára hágott egy korábban posztolt videó alapján. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek