Starity

Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont

2024. szeptember 09. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

A 34 éves színészt Londonban fotózták le a paparazzók, a friss fotókon pedig szembetűnő, hogy Aaron nem viseli a jegygyűrűjét.

hirdetés

Aaron Johnson mindössze 18 éves volt, amikor 2009-ben randevúzni kezdett a tőle 23 évvel idősebb filmrendezővel, Sam Taylorral. erre azután került sor, hogy egymásra találtak a John Lennonról szóló életrajzi film, a John Lennon – A fiatal évek című film forgatásán. Még abban az évben sor került a lánykérésre és 2012-ben hivatalosan is összekötötték az életüket. Szerelmükből két lányuk született: Wylda Rae 14, Romy Hero 12 éves. Aaron és Sam két évvel ezelőtt a 10. házassági évfordulójukon megújították a fogadalmukat.

Sammy, te vagy a szerelmem, az életem, a lelki társam, a feleségem, a világom

– írta az évfordulón Aaron egy bejegyzésben. Sam szintén csupa pozitív véleménnyel volt a férjéről, akit csodálatos apaként írt le, aki nemcsak közös gyermekeikkel, hanem az ő korábbi kapcsolatából született lányaival, a 27 éves Angelicával és a 18 éves Jessie-vel is nagyon jól bánik.

Noha az idő őket igazolta, a rossz nyelvek rengetegszer csámcsolgtak a köztük lévő korkülönbségen és az abból fakadó generációs szakadékon. Most azonban úgy tűnik, valami mégsem működik, ugyanis a színészt jegygyűrűje nélkül kapták lencsevégre a lesifotósok Londonban, ami azért is szembetűnő, mivel Aaron mindig viseli az ékszert. A közelmúltban vett részt a velencei filmfesztiválon, mely eseményen még viselte a gyűrűt.

Fotók: BACKGRID / NASH

A további lesifotókért kattints ide!

Supersurvey

via Metro

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek