Starity

Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét

2024. szeptember 09. 20:08   |   Szerző: Four

A marketingzseninek tartott Reynolds minden erejével a felesége megítélésén próbál javítani.

hirdetés
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Fotó: hu.depositphotos.com

Miközben egyre-másra érkeztek a kritikák és kínos régebbi videók Blake Lively viselkedéséről, a színésznő férje, Ryan Reynolds nagy erőkkel azon van, hogy mentse a menthetőt Blake imidzsével kapcsolatban. 

Ryan minden erejével azon dolgozik, hogy segítsen Blake-nek kilábalni ebből a helyzetből. Nagyon jó szeme van a marketinghez, és megvan az a képessége, hogy egy nehéz helyzetből is győztesként jön ki. Együttműködik Blake menedzsmentjével, hogy újraalkossák az imidzsét. 

- mesélte a Life & Style forrása. 

Blake-et többek között az a kritika érte, hogy a Velünk véget ér című filmje forgatásakor úgy összeveszett kollégájával, Justin Baldonival, hogy még a nevét sem volt hajlandó kimondani a promótúra során, amellyel kapcsolatban meg azt hozták fel a színésznő ellen, hogy nem tért ki eléggé az alkotás gerincét adó történetre, amely egy bántalmazó kapcsolatról szól - ehelyett inkább romcomként adta el a filmet és közben a saját hajápolási brandjét promózta. 

Ezt követően több kínos videó is napvilágra került a sztárról - az egyiket egy olyan riporter rakta ki, akit annyira megbántott, hogy azt fontolgatta, feladja a karrierjét. 

Blake tudja, hogy gyorsan kell cselekednie. Már most Ellen DeGeneres bukásához hasonlítják az esetét. Ryan lehet az utolsó esélye arra, hogy megmeneküljön az imidzse. 

- tette hozzá. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek