Starity

Elárulta az okát Shailene Woodley, hogy miért bontotta fel a jegyességét

2024. szeptember 10. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznő kis híján feleségül ment Aaron Rodgershez, de végül másodjára is szakítottak.

hirdetés

Már begyógyult Shailene Woodley szíve azóta, hogy két éve felbontotta a jegyességét Aaron Rodgersszel - ugyanakkor fájdalmas leckét tanult meg a kapcsolat lezárultával. 

A Bustle magazinnak elárulta, "összetört a szíve, aztán begyógyult és megint összetört", illetve "újra és újra beleszeretett az elérhetetlenségbe" - amellyel feltehetően Rodgers hozzáállására utalt. 

Könnyen szerelembe esek és ilyenkor nagyon gondoskodó vagyok, de nem felszínes a szerelem, amit ilyenkor érzek. Sok időbe telt, mire megértettem, hogy nem feladatom begyógyítani vagy megoldani valakinek a problémáit - hanem védelmeznem kell azt a mély gondoskodást és szeretetet, amit a szeretteim és a világ iránt érzek. Végső soron ez segített abban, hogy ki tudjak sétálni anélkül, hogy megérteném, miért nem úgy alakultak bizonyos dolgok, ahogy azt szerettem volna. 

- mondta, és hozzátette, "már nem érdeklik azok, akik keresztbetesznek neki", vagy "nem tisztelik őt". 

Régen az a típusú ember voltam, aki... csak ad és ad. De most már megmondom ilyenkor, hogy "Köszönöm szépen ezt az információt. Legyen szép életed, minden jót."

- mesélte. 

Woodley 2020-ban kezdett el randizni Rodgersszel, és szinte azonnal bejelentették az eljegyzésüket. Pár hónapra rá azonban szakítottak, majd újra megpróbálták, és 2022-ben végleg szétmentek, amelyet Woodley "élete legsötétebb időszakának" nevezett.

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek