Starity

Már keresi az HBO az új Harry Potter-sorozat főszereplőit

2024. szeptember 10. 06:06   |   Szerző: Four

Még nem tudni, kik lesznek a várva várt sorozat főszereplői, most dől el a dolog.

hirdetés

Megkezdődött a szereplőválogatás: az új Harry Potter-sorozat főszereplőit keresik nagy erőkkel a készítők, és mint kiderült, nyílt castingot hirdettek meg, tehát az Egyesült Államokból illetve Írországból bárki jelentkezhet, aki úgy érzi, megállná a helyét Harry, Ron vagy Hermione szerepében. 

A Deadline szerint a felhívásból kiderült az is, hogy az HBO jövő áprilisban kezdi el forgatni a produkciót, és 9-11 éves gyerekek jelentkezését várja. Az eredeti filmek főszereplőjét, Daniel Radcliffe-et egyébként 7 hónap keresés után szerződtették a készítők, és érdekesség, hogy most is pont ennyi idő áll rendelkezésére a potenciális főszereplőknek.

A jelölteknek két videót kell küldeniük az anyanyelvükön. Az elsőnek fél percnél rövidebbnek kell lennie és egy verset vagy novellát kell benne előadniuk - de külön kérés, hogy ne a Harry Potter-könyvekből válasszanak részletet. A második videóban egy percben kell magukról beszélniük, illetve egy családtagjukról vagy kedvenc állatukról kell említést tenniük. 

A magazin szerint a sorozat "hű adaptációja lesz" J.K. Rowling világhírű regényeinek, és úgy tudni, az írónő is egyike a producereknek. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek