Starity

Gyermektartási díj megfizetésének elmulasztása miatt börtönbe kerülhet Tyrese Gibson

2024. szeptember 10. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

A Halálos iramban-filmek sztárja több, mint 70 ezer dollárral tartozik volt feleségének.

hirdetés

Tyrese Gibsonra rájár a rúd! A színész csuklóján nemrégiben csattant a bilincs, ugyanis a rend őrei letartóztatták gyermektartási díj megfizetésének elmulasztása miatt. A 45 éves filmsztár szeptember 9-én, a Georgia állambeli Fulton megyében volt kénytelen bíróság elé állni az ügyben. A TMZ úgy tudja, hogy Tyrese-t 2023 áprilisában havi 10.000 dollár (~ 3.5 millió Forint) kifizetésére kötelezték, mely összeget volt feleségének, Samantha Lee-nek kellett eljuttatnia gyermektartási díjként, mivel a nő neveli közös lányukat, Sorayát.

A legfrissebb értesüléseink szerint Tyrese-t letartóztatták és állítólag börtönbe is kerül, amennyiben nem fizeti ki 73.000 dolláros (~ 25.4 millió Forint) elmaradását, melynek egy része – 7500 dollár (~ 2.6 millió Forint) – exe ügyvédi díjainak fedezésére szolgál. A színész jelenleg gyűjtést szervez szabadlábra helyezése érdekében, emellett rámutatott, hogy most is havi 2.200 dollárral (~ 770.000 Forint) járul hozzá lánya eltartásához.

Azt a szeretetet, amit egy apa a gyermekei iránt érez, megmagyarázhatatlan... Bármi legyen is a mai nap végeredménye... Mindig és örökké az ő apukájuk leszek!

– írta az Instagramon a színész egy olyan bejegyzés mellé, melyen ő látható imádott lányai társaságában.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek