Starity

Ezért költözött el Franciaországba Brad Pitt

2024. szeptember 10. 18:06   |   Szerző: Four

A színész hatalmas birtokot és egy kastélyt tudhat magáénak Franciaországban.

hirdetés

Brad Pittnek szüksége volt a levegőváltozásra, lassan egy évtizede zajló pere miatt: a színész ezért aztán áttette a székhelyét a franciaországi kastélyába, amelyért tulajdonképpen még mindig folyik a harc exével, Angelina Jolie-val.

Az In Touch Weekly forrása szerint Pitt akkor döntött így, amikor szembesült vele, hogy 18 éves lánya, Shiloh megvált a Pitt vezetéknevétől - és vele együtt legalább négy testvére is így tett. 

Bradet Los Angeles folyton arra emlékeztette, hogy hiába lakik nagyon közel a gyerekeihez, valójában óriási a távolság köztük. Úgy gondolja, levegőváltozásra van szüksége, legalábbis addig biztos, amíg a gyerekek nem döntenek úgy, hogy újra vele akarnak lenni. 

- mondta az illető, aki szerint:

Azért is ragaszkodik ennyire a franciaországi birtokához, mert a gyerekei örökségének szánja. Ez az egyik fő oka annak, hogy ennyire dühös Angelinára. Szenvedélyesen szereti azt a helyet.

Így tehát az elkövetkezendő időszakot Pitt Európában tölti, és szerelmével, Inesszel illetve a Clooney házaspárral próbálja kiszellőztetni a fejét. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek